Bye Buy

Vill Du Sälja?

Vad roligt att du är intresserad av att sälja hos oss!

Hos Bye Buy får barnens urvuxna saker fortsatt liv. Du lämnar enkelt på vårt lager i Vasastan, det som passar vårt sortiment säljer vi åt dig i vår butik vid Fridhemsplan och du får en del av förtjänsten. Det som inte väljs ut till försäljning kommer till nytta genom Stockholms Stadsmission.

Vi tar emot kläder, skor, leksaker och prylar för barn upp till sex år, oavsett säsong. Det går alltså utmärkt att lämna både vinteroveraller, sandaler, tomtedräkter, solhattar och vantar vid samma tillfälle. Ta med amningspumpen, bärselen och badkläderna också. Vi på Bye Buy vet exakt vad som säljer hos oss och när varje sak ska finnas ute i butiken.

 

Vi uppdaterar just nu våra villkor, detaljerad information om hur inlämningen fungerar kommer snart att hittas här på sidan igen!

 

Inlämningen har ännu inte öppnat för året, mer info kommer.

Ordinarie öppettider:

Tisdag och torsdag 10-16
Första lördagen varje månad 12-14

Ibland avviker öppettiderna kring högtider.

 

Många vill lämna hos oss, därför har vi en gräns på 100 saker per inlämningstillfälle. Läs vidare här på sidan hur det fungerar att lämna in hos oss och vad du kan tänka på för att öka chansen att det du lämnar väljs ut till försäljning.