Bye Buy

Vill du köpa?

Hos oss hittar du säsongens kläder, skor, leksaker och prylar för barn upp till ca tolv år. Allt vi säljer är noga utvalt och i gott skick. Vi blandar kända märken med guldkorn från kedjorna, på så sätt får vi en spridd prisnivå som kan passa alla.

Vi gillar praktiska, säkra och lekfulla saker av god kvalitet. Vi har ett brett sortiment, upp till storlek 152 cl. i kläder och 37 i skor, som passar såväl vardagens upptäcktsfärder som vid lite finare tillfällen. Roliga och lärorika leksaker trängs på våra hyllor tillsammans med användbara barnartiklar som babysitters, pottor, lära gå-vagnar, amningspumpar och mycket annat.

Utbudet varierar beroende på vad vi för tillfället har inne. Vi är en liten butik med stor omsättning och vi fyller på dagligen, så besök oss så ofta du vill. Säg gärna till om det är något särskilt du letar efter så håller vi ögonen öppna. Och söker du något speciellt är du alltid välkommen att höra av dig inför ditt besök.

Fråga oss gärna om råd, vi hjälper t.ex. till med att mäta dina barns fötter. Men det kan ändå vara skönt att veta att vi har tre dagars öppet köp på kläder och skor, så länge prislappen sitter kvar och du kan uppvisa kvitto. Att få prova hemma i lugn och ro är mycket värt.

Är det en present? Säg till så gör vi gärna ett fint paket! Är det svårt att välja? Köp ett presentkort, det laddas med valfritt belopp och gäller i två år.