Bye Buy

Öppettider och kontakt

Vår butik ligger centralt vid Fridhemsplan, bland våra grannar finns Åhléns, Lindex, Polarn o. Pyret och en rad andra butiker. Här i krokarna kan du alltså hitta det mesta ditt barn behöver, men kom ihåg att titta hos oss först.
Bara någon kilometer bort, i närheten av St Eriksplan, ligger vår inlämnings- och lagerlokal.

Butikens öppettider

Sankt Eriksgatan 31:

Måndag – torsdag 10-18
Fredag 10-16
Lördag – söndag 11-16

Ibland avviker öppettiderna kring högtider.

Inlämningens öppettider 

Tomtebogatan 35:

Inlämningen har stängt för i år och öppnar igen i början av 2019.

Ordinarie öppettider

Tisdag och torsdag 10-16
Första lördagen varje månad 12-14

Ibland avviker öppettiderna kring högtider.

Kontaktuppgifter

Ring: 08-65 620 65
Mejla: info@byebuy.se
Butikens adress: Sankt Eriksgatan 31, 112 39 Stockholm
Inlämning, lager och försändelser: Tomtebogatan 35, 113 38 Stockholm

Vi söker personal!

Har du ett hjärta som klappar för återbruk och samtidigt koll på trender? Vill du känna att det du gör på jobbet gör skillnad och gillar att hugga i? Vi behöver stärka upp vårt team för att kunna växa och söker personal till både butiken och lagret. Du har ett intresse för barnkläder och har stenkoll på de vanligaste varumärkena och kedjorna. Det är meriterande om du har tidigare butiksvana. Det är viktigt att du gillar att vara noggrann och kan vara effektiv även när tempot är högt. Du kommer att ha ett schema, men det är ett plus om du också kan vara flexibel och rycka in med kort varsel. Är du rätt person hittar vi ett upplägg som passar oss båda. Tillträde omgående. Behovsanställning om cirka 10-30 timmar i veckan. Skicka ett kort personligt brev till jobba@byebuy.se

Personuppgiftspolicy

Vi värnar om den personliga integriteten och eftersträvar en hög säkerhetsnivå när vi hanterar personuppgifter. Här kan du läsa om hur vi samlar in och använder personlig information och varför vi gör det.